• February 4, 2022

VÆRDI FOR PENGENE: DU FÅR DISSE HUSPLANTER MED HVERT BUDGET

Billige stueplanter
Du kan altid score billige stueplanter, hvis du ved, hvor du skal lede. Priserne på planter kan variere enormt. Så det er logisk, at større stueplanter har et højere prisskilt end små stueplanter. Alligevel betyder det ikke altid noget; plantepriser har næsten alt at gøre med udbud og efterspørgsel, og hvor nemme planterne er at dyrke. Jo nemmere planterne er at dyrke, jo lavere er prisen. Tilbuddet kan så hurtigt gives. Disse planter kan man ofte finde til en fornuftig pris, og det siger ikke noget om kvaliteten af ​​planterne.

Sanseveria
En klassiker og kan findes i mange husstande: Sansevieria, også kendt som en kvindes tunge. Denne stueplante har en beskeden størrelse, vokser ikke så hurtigt og er en rigtig budgetvinder. Perfekt som fyldstof, for denne plante kan også leve med lidt lys. Derudover er den også nem at passe. Så score!

Yucca
Et større eksemplar af stueplante, som man ofte får for en pæn pris: Yuccaen. Enkeltstammet eller flerstammet, denne palmeart giver et tropisk præg til ethvert interiør.

Areca
Et andet tropisk højdepunkt: Areca. Denne palmeart er også ret stor, men det siger ikke noget om prisen, for den er ofte i den lave side. Areca er en ægte showstopper til hjemmet. Du kan endda bruge planten som rumdeler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.